Notícies

El grup de treball del projecte Talento ASPACE visita Balmes II en la seva setena reunió

El grup de treball sobre sistemes de comunicació del projecte Talento ASPACE, de Confederación ASPACE, i coordinat per FEPCCAT, es va reunir divendres a la Institució Balmes. Balmes II va ser la seu de la setena reunió, en què es va abordar la valoració de la comunicació i també la programació d’activitats.

Professionals de l’Associació Aremi, de Fundació el Maresme, de Prodis, de la Fundació ASPACE Catalunya, de Nexe Fundació i de la mateixa Institució Balmes van dur a terme, per començar, una visita a l’entitat, i després, la sessió tècnica.

ReuniónTalento-BALMES1

Per a fer més efectiva la trobada, el grup es va dividir en dos blocs. Cada un va abordar una temàtica diferent, però complementària. Mentre el primer detallava consells d’ús d’eines per a l’avaluació, l’altre es va centrar en el col·lectiu de persones adultes, i la promoció de competències comunicatives amb activitats del dia a dia.

ReuniónTalento-BALMES4

La propera reunió tindrà lloc el 17 de maig a la Casa del Mar, a Barcelona.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.