Notícies

Carta d’agraïment – 12a Cursa Solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”. Un any més, moltes gràcies per fer-ho possible

La 12a Edició de la Cursa Solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” celebrada el diumenge 13 d’octubre, va ser tot un èxit de participació, més de 2.600 participants van desbordar els carrers del Districte de Les Corts!

Avui és dia d’agraïments a tothom qui ho va fer possible!

En primer lloc, moltes gràcies a l’Ajuntament de Barcelona, especialment, al Districte de Les Corts i a tots els tècnics del Districte, sense els quals seria impossible aquesta cursa. L’arrelament de la Cursa a la Festa Major del Districte fa que puguem parlar d’una cursa 100% inclusiva!

La cursa tampoc seria possible sense la Diputació de Barcelona, com a col·laborador institucional, que ens ha prestat diversos materials per dur a terme aquesta activitat.

Un agraïment molt especial a la Fundació Barça que han decidit tornar a ser els col·laboradors principals: encarregar-se de les samarretes, deixar-nos un espai on poder repartir els dorsals i samarretes i ajudar-nos en tasques de difusió. La seva presència en aquesta cursa solidària és una prova tangible del seu compromís inqüestionable amb la plena inclusió de les persones amb paràlisi cerebral. Gràcies pel vostre compromís per una societat més inclusiva!

Moltes gràcies també als nostres protagonistes del cartell. L’Alex Roca, que repeteix un any més com a ambaixador i és un exemple de tots els valors que volem transmetre amb la cursa: igualtat, inclusió, superació, visibilització, compromís… I la Vera Semakova i en Bruno Género Delaye, participants de l’Esplai Jokin de la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral i en Bruno Rodríguez Whu.

Mil gràcies també a tots elsrepresentants de les institucions públiques que ens han donat suport amb la seva assistència a la cursa, Hble. Sr. Berni Álvarez Merino, Conseller d’Esports i Activitat Física de la Generalitat de Catalunya; David Escudé, regidor d’Esports del Districte de les Corts; Marta Villanueva Cendán, regidora de Salut i Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona i Alba Barnusell, Diputada de l’Àrea de Sostenibilitat, Social, Cicle de Vida i Comunitat, de la Diputació de Barcelona

Molt especialment, gràcies als diputats del Parlament de Catalunya, com en Carles Campuzano, Elena Díaz i Mònica Ríos, entre d’altres.

Gràcies, a totes aquelles empreses que van col·laborar amb la cursa i van fer que tots els participants tornessin a casa ben contents.

Gràcies a ARC Soluciones, per tornar a donar suport a la cursa i patrocinar-nos els dorsals i la bossa del corredor; a Coca-Cola, per ajudar-nos a recuperar energia oferint als corredors begudes isotòniques; a Desguaces Abelló, per mostrar el seu compromís amb la inclusió del col·lectiu que representem i col·laborar finançant els dorsals i la bossa del corredor; a Supermercats Plusfresc, que van aportar barretes energètiques i les aigües; al Diari ARA, pel compromís amb el periodisme que transforma la societat; a AGEM (Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província) per les pomes i peres que van poder degustar tots els participants, a  Alemany 1879 pel detall més dolç de la cursa, a Martiderm per les mostres de productes de dermocosmètica; al CE LAIETÀ, Real Club de Polo i la Fundació FCB per cedir-nos places d’aparcament.

Un agraïment especial a l’empresa MapStocks, empresa de logística que ens ha fet totes les recollides i entregues de material, sense la seva col·laboració, no hauria estat possible.

Moltes gràcies als voluntaris, que des de les 7 del matí, van ser a l’Avinguda Sant Ramon Nonat fent tasques de muntatge, desmuntatge, i distribució de samarretes i dorsals.

Aquí hem de fer menció especial als Voluntaris de La Caixa i el seu responsable, el Sr. Josep Prats, que son imprescindibles pel correcte funcionament de la Cursa. És igualment cabdal el rol del Club d’Atletisme Nou Barris (CANB), amb la seva inestimable feina pel que fa a l’organització tècnica de l’esdeveniment.

Gràcies també a la Guàrdia Urbana, que cada any col·labora amb la Cursa vigilant tot el recorregut de la cursa.

Moltes gràcies a totes les federacions de segon i tercer nivell amigues que ens han ajudat amb la difusió de la Cursa: la Taula del Tercer Sector, La Confederació, el COCARMI, la Confederación ASPACE, Dincat i la Federació ECOM.

Moltes gràcies a l’Aleix Parisé, que a banda de fer de presentador de la cursa, va animar als corredors al llarg de tot l’esdeveniment. Gràcies per la teva entrega i fer-ho tot molt fàcil.

Un agraïment molt especial al grup de batucada Tabalers de la Bota per encoratjar la festa i recordar-nos que el més important d’aquesta Cursa és que totes i tots ens ho passem molt bé.

Gràcies a totes les entitats membres de FEPCCAT, que sou els qui doneu sentit a aquest projecte. Sense vosaltres, res d’això seria possible!

I per últim, el més important, MOLTES GRÀCIES a les més de 2.600 persones que van demostrar que seguim “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”.  L’objectiu de visibilitzar i sensibilitzar sobre la realitat i les capacitats de les persones amb paràlisi cerebral es pot assolir gràcies a la vostra presència, esforç i il·lusió per convertir la cursa en una activitat compartida i inclusiva. Apreciem la vostra participació en aquesta iniciativa tan significativa.

L’any vinent tornarem amb la tretzena edició, carregats de més energia i il·lusió. Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots i a totes, de tot cor.

Col·laboradors institucionals:

Amb el suport de:

Col·laboradors:

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.