Notícies

La Fundació Prodis de Terrassa acull els grups d’Alimentació i Deglució i de Tractaments i Teràpies del projecte Talento ASPACE

Dijous 16 de maig va ser un dia mogut al Centre Reina de la Pau de la Fundació Prodis de Terrassa. El servei en què s’atèn i promou l’autonomia i inclusió de joves i adults amb paràlisi cerebral i discapacitats similars va ser la seu d’una trobada de dos grups de treball del projecte Talento ASPACE que coordina la FEPCCAT.

D’una banda, es van trobar les professionals de logopedia que treballen sobre l’Alimentació i la Deglució del col·lectiu. De l’altra, el grup que des de la infermeria i la fisioteràpia s’encarrega dels Tractaments i Teràpies.

Les professionals d’ambdós grups van gaudir d’una visita per les instal·lacions de Prodis, van conèixer un grup d’usuaris del servei, i van compartir, en la reunió tècnica, documents i idees per millorar l’atenció del col·lectiu.

Les professionals que van assistir a les reunions provenien de l’APPC de Tarragona, l’Associació Aremi, la Institució Balmes, la Fundació l’Espiga, Nexe Fundació, i la Fundació ASPACE Catalunya. També va prendre part en la trobada, per videoconferència, una professional d’ASTRAPACE Múrcia.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.