Cop de Mà

Tenir un fill o una filla amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat suposa enfrontar-se, des del seu naixement, a un escenari desconegut, ple de dubtes, de pors, i de falta d’informació. El projecte Cop de mà sorgeix amb la voluntat de capgirar aquesta situació i que les pròpies famílies de persones amb aquesta discapacitat siguin protagonistes de la identificació de les necessitats comunes, l’elaboració de materials informatius i de sensibilització i, des de la FEPCCAT, poder acompanyar millor aquesta resolució de dubtes i formació.

Executat gràcies la convocatòria per al foment de la salut i el suport als pacients i a les famílies del Departament de Salut i la Convocatòria ordinària de subvencions a entitats i projectes (COSPE).

Si vols formar part d’aquest projecte i ser una de les famílies que i participen, posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic social@fepccat.org i t’assessorarem de com t’has d’inscriure.

Iniciem el projecte COP DE MÀ 2022.

Comptem amb dos grups, de familiars de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat per poder fer de forma conjunta la identificació de les necessitats comunes, l’elaboració de materials informatius i de sensibilització i, des de la FEPCCAT, poder acompanyar millor aquesta resolució de dubtes i formació.