Tractaments i teràpies

Aquest grup està format per professionals titulades en fisioteràpia. L’objectiu és compartir coneixement i el talent acumulat al Movimento ASPACE, compartint bones pràctiques de manera transparent, solidària i compromesa per poder assolir progressivament millors eines i objectius de treball.

Aquest 2022, les entitats participants són Associació Aremi, de Lleida; APPC, de Tarragona; Fundació Prodis, de Terrassa; Astrapace, de Murcia; FCPC de Barcelona.

El treball principal ha estat l’elaboració d’un cartell informatiu que es va iniciar al 2021, el qual fa èmfasi a com s’han de dirigir els professionals sanitaris a les persones amb Paràlisi Cerebral i pluridiscapacitat.

El cartell i documents que l’acompanyen els podeu trobar penjats a l’espai CREA de Confederación ASPACE.

Després de la presentació del cartell, es va decidir aprofundir en la realització de material relacionat amb el cartell, i entre les participants del grup va sorgir la idea de fer unes píndoles per cada un dels ítems del cartell. L’objectiu es sensibilitzar als professionals d’atenció sanitària i fer visibles les necessitats de les persones amb PC i pluridiscapacitat i el seu dret a rebre una atenció sanitària igual que la resta de persones.

Les píndoles mostren una mala praxis i una bona praxis de la pràctica sanitària envers les persones amb Paràlisi Cerebral i pluridiscapacitat.

1. CUIDA TU COMUNICACIÓN:

2. EMPATIZA CONMIGO:

3. ADAPTA ESPACIOS:

4. CONFIA EN MI ENTORNO: