Notícies

Mercè Batlle participa d’una jornada sobre digitalització i noves tecnologies en l’assistència

La presidenta de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) va prendre part ahir al matí d’una taula rodona sobre digitalització en l’assistència a persones depenents. Batlle va representar dins el debat el sector de la paràlisi cerebral i les discapacitats similars, en una sessió organitzada per Referencia2 i en la que van participar també l’Associació Professional Catalana de Directors de Centres d’Atenció a la Dependència (ASCAD), Alzheimer Catalunya i Vodafone Empresas.

IMG_20170629_093057

Durant la primera part de la jornada va tenir lloc la taula rodona, en què els ponents van fer una radiografia del sector pel que fa al nivell de digitalització i necessitats de les residències. També es van abordar les especificitats de les persones ateses. L’intercanvi entre els representants de FEPCCAT, ASCAD i Alzheimer Catalunya va permetre identificar punts en comú, a la vegada que diferències entre els sectors.

referencia2

Durant la segona part, els representants de Vodafone Empresas van presentar alguns dels nous dispositius que han creat per potenciar la digitalització dels centres residencials i millorar l’atenció de les persones depenents.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.