Notícies

El curt ‘En pocas palabras’ guanya el Festival ASPACEfilm 2017

El curtmetratge guanyador de la III edició dels Premis ASPACEFilm va ser “En pocas palabras” de Guillermo Rivas. La peça, elaborada amb la col·laboració d’ASPACE Bizkaia i la Universitat del País Basc, narra amb humor la història d’amor d’Emilio i Lourdes, dues persones amb paràlisi cerebral que es coneixen al cine, i que han de superar la constant companyia dels seus assistents. La història reflecteix una realitat, la de l’acompanyament, amb què se solen trobar les persones amb paràlisi cerebral.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f8nPFEsIty4&w=560&h=315]

L’actor guanyador del premi a millor actor amb paràlisi cerebral del certamen va ser també pel protagonista d'”En pocas palabras”, Emilio Mato. Com a curts finalistes van quedar “Vuela Alto” de Julia Castro i amb la col·laboració d’ASPACE Galicia i Apamp Vigo, “Perspectiva” de Carmen Martín i Nuria Rey i “Andrea” d’Alejandro Álvarez.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.