Notícies

La FEPCCAT estrena “Som, estem aquí” amb la directora Roser Aguilar i els seus protagonistes

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) va presentar dimecres el curt Som, estem aquí (L’altra cara de la paràlisi cerebral i discapacitats similars)La principal missió de la peça és visibilitzar el col·lectiu de persones que conviu amb aquesta discapacitat i posar en valor la lluita del seu dia a dia, així com el paper de les entitats que vetllen pels seus drets i benestar.

La presentació, que va comptar amb la projecció de la cinta i un col·loqui conduït pel periodista Marc de las Heras, va permetre la retrobada dels protagonistes de la cinta amb l’equip tècnic, i s’hi va generar un diàleg molt enriquidor. Les primeres intervencions del col·loqui obert van ser, precisament, dels protagonistes de la cinta, i d’altres persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

Som, estem aquí és resultat del projecte «L’altra cara de la paràlisi cerebral», amb el qual la FEPCCAT vol trencar prejudicis i mostrar, de forma directa, amb proximitat i tendresa però sense renunciar a punts d’humor, l’energia de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. La col·laboració de la Fundació SGAE amb la Federació, iniciada fa una mica més d’un any, ha permès que Som, estem aquí sigui una realitat. També han fet possible la peça els suports del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, IPSEN Pharma, la Fundació MRW i Fundación ONCE.

GRUP.png
Foto final dels protagonistes amb Roser Aguilar, part de l’equip tècnic i el presentador de l’acte @marcdelas 

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.