Notícies

La FEPCCAT inicia un procés de reflexió estratègica per definir el nou marc estratègic que guiarà la federació els propers tres anys

El passat divendres 22 de novembre va arrencar, a Barcelona, el procés de reflexió estratègica de la FEPCCAT amb què s’ha de definir el nou marc estratègic que guiarà la tasca de la federació els propers tres anys.

Representants de les tretze entitats membres es van reunir per gaudir d’una xerrada inspiracional a càrrec del consultor en serveis socials Fernando Fantova i la Directora Financera de la Fundació El Maresme, Ariadna Manent. Després, els assistents van compartir possibles línies de desenvolupament per la FEPCCAT.

Durant el primer quatrimestre del 2020 es duran a terme quatre sessions tècniques per definir els reptes estratègics pels propers anys. La FEPCCAT compta en el procés amb el suport de la consultoria Hobest.

Aquest projecte s’executa gràcies al suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb càrrec a la convocatòria ordinària de subvencions de projectes i activitats per a entitats 2019.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.