Notícies

Confederación ASPACE, FEPCCAT, Convives con Espasticidad i Ipsen presenten el curt documental ‘Abriendo camino’

La Confederación ASPACE, la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT), la Asociación Convives con Espasticidad i Ipsen han presentado avui el curt documental Abriendo camino, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. El vídeo, vol conscienciar la societat i naturalitzar la discapacitat per arribar a un món més inclusiu i sense estigmes.

Abriendo camino és una metàfora amb què es vol compartir l’experiència de tres persones que recorren un camí en nom de tot el col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral o amb discapaciat per altres motius, persones que lluiten cada dia per un món sense barreres físiques o imaginàries. Una història, en definitiva, per obrir la mirada de les persones que pensen que qui té discapacitat no pot tenir una vida plena o superar reptes.

Descobriu el curtmetratge a continuació:

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.