Notícies

Música i ritme solidaris amb la paràlisi cerebral i les discapacitats similars

Dues entitats de la FEPCCAT preparen activitats solidàries amb el col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral que tenenen la música com a denominador comú. Ambdues iniciatives es mouen al ritme viu i festiu de la rumba.

El proper diumenge 21 de gener, a les 12h, el grup Vergüenza Ajena oferirà un vermut rumbero solidari a La Pobla de Mafumet. El concert tindrà lloc al pavelló del municipi i els diners de la venda d’entrades es destinaran a l’APPC Tarragona.

Concert Solidari APPC.jpg

Per la seva banda, l ‘Associació Esclat proposa un concert solidari per acomiadar el seu 40è aniversari. Al llarg dels darrers mesos han celebrat l’efemèride amb un gran nombres d’actes culturals i festius arreu de la ciutat de Barcelona.

El dimecres 24 de gener, a les 20 horesLa PegatinaLa MulataSiamiss djs i DJ OGT pujaran a l’escenari de la Sala Luz de Gas de Barcelona. L’entitat destinarà la recaptació del concert a un nou projecte d’habitatge per a persones amb discapacitat.

Concert Solidari Esclat

Per a més informació sobre el conert solidari d’Esclat, i per a comprar les entrades i gaudir de la festa, podeu visitar la pàgina web de l’associació barcelonina.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.