Notícies

La FEPCCAT es prepara per ser novament entitat gestora en les subvencions del 0,7% de l’IRPF

L’any 2017 va ser la primera vegada que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya va encarregar-se de la convocatòria de subvencions en l’àmbit social amb càrrec a l’assignació de l’IRPF a Catalunya.

Un any després, torna la convocatòria lligada al 0,7% de l’IRPF, i la FEPCCAT renova el compromís com a entitat sol·licitant i gestora de les subvencions de les seves entitats.

ReunióPLENÀRIAirpf.jpg

El passat 27 d’agost es van conèixer les bases de la convocatòria. La resolució de convocatòria es publicarà divendres 7, segons van informar ahir des del Departament de Treball, Afers Socials i Família en una reunió plenària oberta a les entitats socials.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.