Notícies

Lleida acull la segona formació d’estimulació musical per a l’educació especial organitzada per la FEPCCAT

El passat divendres, 26 d’octubre, l’Associació AREMI de Lleida va ser l’amfitriona de la segona formació d’estimulació musical per a professionals d’educació especial organitzada per la FEPCCAT. La pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils Dàmaris Gelabert, va exposar el mètode TOTSONA als professionals de l’Associació Aremi. A principis de mes, Gelabert havia visitat l’APPC Tarragona. 

Durant el curs, es va fer especial ènfasi en la música, i la musicoteràpia  com recurs que tracta aspectes essencials del desenvolupament dels infants amb necessitats especials com l’àrea del moviment, la comunicativa i del llenguatge, l’àrea cognitiva i, finalment, l’àrea socioemocional.

La formació va comptar amb una demostració d’una sessió de musicoteràpia amb nens i nenes amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars, així com també amb el comentari dels instruments i recursos que permeten dinamitzar un espai de musicoteràpia. 

El tercer i darrer curs d’estimulació musical en l’educació especial per a professionals de les entitats membres de la FEPCCAT tindrà lloc el proper divendres 16 de novembre a Barcelona.  

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.