Notícies

La FEPCCAT participa a les Segones Jornades de Treball del Projecte Talento ASPACE

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) i les professionals d’entitats membres que integraven el grup de treball sobre sistemes de comunicació i autonomia personal, van participar el passat dijous 18 i divendres 19 d’octubre de les Segones Jornades de Treball del Projecte Talento ASPACE.

2jornadestalentoaspace3.jpg

Els objectius de la trobada eren, en primer lloc, repassar la feina feta per cada grup durant el curs 2017/2018, i, en segon lloc, reflexionar sobre les bones pràctiques i els models que les permeten classificar i fer-les replicables.

2jornadestalentoaspace2.jpg

Per part del grup de treball sobre sistemes de comunicació i autonomia personal, Lola Maté (de l’Associació AREMI) i Xavier Franch (tècnic de FEPCCAT) van exposar els esforços del grup millorar l’objectivació i registre dels processos d’avaluació de les competències comunicatives de les persones amb paràlisi cerebral.

2JornadesTalentoASPACE.jpg

També van participar de les Segones Jornades de Treball del Projecte Talento ASPACE, de Confederación ASPACE, Maite Tous (APPC Tarragona) i Lídia Jaramillo i Victoria Pachón (Institució Balmes). Durantel curs 2017/2018, el grup ha estat integrat per les entitats esmentades, així com també l’Associació Esclat, Fundació El Maresme, Fundació Prodis, Nexe Fundació, i la Fundació ASPACE Catalunya.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.