Notícies

El grup de comunicació del projecte Talento ASPACE celebra una reunió per començar a definir els seus objectius pel 2019

El grup de sistemes de comunicació i autonomia personal que coordina la FEPCCAT, dins el projecte Talento ASPACE de Confederación ASPACE, va reunir-se ahir per començar a definir els seus objectius de cara al 2019. 

La trobada va tenir lloc a Lleida, a l’Associació Aremi, i va comptar amb la presència de fins a 7 professionals de quatre entitats: la Institució Balmes, la Fundació El Maresme, l’APPC de Tarragona i la mateixa Associació Aremi. Completen el grup de treball logopedes de l’Associació Esclat, Nexe Fundació i la Fundació ASPACE Catalunya.   

 

 

 

 

 

Després d’un curs dedicat a tractar l’avaluació de les competències comunicatives, la necessitat de registre i objectivació, les integrants del grup es proposen ara implantar eines que afavoreixin aquests processos. 

El projecte Talento ASPACE de Confederación ASPACE començarà la seva tercera edició el gener del 2019, i s’estendrà durant tot l’any. La FEPCCAT mantidrà el grup de comunicació i crearà nous grups de treball. 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.