Notícies

Una congressista del Perú visita la FEPCCAT per conèixer com s’atenen les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars a Catalunya

La congressista de Fuerza Popular al Congrés de la República del Perú, María Candelaria Ramos, va visitar divendres passat la seu de la FEPCCAT a Lleida. Ramos és membre de la Comissió per la Inclusió Social i les Persones amb Discapacitat a la cambra baixa peruana.

Mercè Batlle, presidenta de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral, va mantenir una trobada amb María Candelaria Ramos, en què van repassar el funcionament dels serveis socials a Catalunya per les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

Després de la reunió, Batlle i Ramos van fer una visita per les instal·lacions de l’Associació Aremi. La congressista va poder-hi conèixer els diferents serveis d’atenció al col·lectiu de l’escola als serveis d’adults.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.