Uncategorized

Carta d’agraïment | L’èxit de la 9a cursa solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” sou tots i totes vosaltres!

El passat diumenge 13 d’octubre més de 2.500 persones vàreu omplir Les Corts durant la celebració de la 9a cursa solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”. Des de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) volem fer-vos arribar el nostre més sincer agraïment per la participació.

El compromís que any rere any mostreu amb aquesta activitat ens fa conscients que mica en mica acomplim objectius, i que l’activitat serveix com una eina per a crear espais inclusius on des de l’esport podem avançar en la igualtat d’oportunitats per a tothom.

Volem donar les gràcies a IPSEN Pharma, el principal patrocinador de la cursa i company de viatge des que el 2011 vam celebrar la primera edició. La complicitat entre els nostres equips de treball facilita que la iniciativa avanci amb fermesa. A més, el donatiu de 15.000€ és un impuls vital per als projectes per les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars, famílies i professionals de les entitats membres.

Cal reconèixer la tasca del voluntariat. El muntatge i desmuntatge de la infraestructura necessària, el tall de carrers i cruïlles, el repartiment de samarretes i dorsals, la preparació de les bosses d’avituallament o el suport a la línia de meta són feines imprescindibles. Més de 100 persones van participar en l’organització de la cursa el mateix 13 d’octubre, però també en jornades anteriors. Gràcies voluntaris de La Caixa, CANB i Voluntaris 2.000, Aura Fundació, voluntariat d’IPSEN Pharma, AUREN i Nova Harriet però també a totes les persones que us mobilitzeu a títol individual.

El Districte de Les Corts de Barcelona és un aliat imprescindible per la cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”. Obren casa seva a una activitat inclusiva, i també l’alimenten i la promouen, perquè tots els veïns i veïnes se’n puguin beneficiar. Aquest any, a més, han enriquit la cursa facilitant la trobada entre la nostra organització i la Fundació ASPASIM, creadora del Gegant Normag, i el grup Reperkutim, que utilitza la batucada com a eina d’inclusió social, i que ha col·laborat també amb l’Escola d’Educació Especial Paideia. Gràcies, pet tant, al Districte de Les Corts, a l’Ajuntament de Barcelona, a l’IMPD i l’IME, així com a la Diputació de Barcelona per tot el seu acompanyament.

Gràcies a la Guàrdia Urbana, la Creu Roja i el serveis municipals de neteja. La seva és una feina poc visible, però el correcte desenvolupament de la cursa depèn de la seva  tasca de seguiment i cobertura. Alhora, gràcies també l’organització tècnica, que va a càrrec del Club Atletisme Nou Barris (CANB) i que és essencial.

La 9a cursa solidària “En Marxa per la paràlisi cerebral” també és possible, en bona mesura, gràcies a la convocatòria de subvencions d’ajuts amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF. Gràcies al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya pel suport, així com també per acompanyar-nos diumenge.  

Un agraïment profund, i que repetim sovint perquè és necessari, és el que mereixen les entitats membres de FEPCCAT! La cursa “En Marxa per la paràlisi cerebral” va sorgir com a punt de trobada i cada any l’ompliu d’amics, professionals, representants, persones usuàries i famílies, i us la feu vostra. Gràcies per creure-hi! Gràcies per ser-hi!  

Gràcies també a la Fundación ONCE, Roca Barcelona Gallery, diari Ara, Babooth i Avaibooksports, perquè tots heu posat el vostre gra de sorra per fer això possible.

I tanquem amb qui porta la veu cantant durant la cursa, el nostre speaker, el periodista Aleix Parisé, i els col·laboradors que omplen la bossa dels participants. Gràcies La Tavella per la fruita ecologia i les cistelles, Chupa Chups pels dolços irresistibles, Aneto pel caldo boníssim, MARS per la xocolata addictiva, Aquarius per refrescar-nos la recuperació, La Fageda per unes melmelades exquisides, Farmàcia de l’Estació de Sants Barcelona per les mostres i vitamines, i PlusFresc per les millors barretes de cereals.

Gràcies a tots i totes, perquè junts fem la cursa “En marxa per la paràlisi cerebral”!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.