Uncategorized

El programa “Més que esport” de Ràdio 4 s’interessa per la 9a cursa solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”

La 9a cursa solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” va ser protagonista el passat dimarts 16 d’octubre del programa “Més que esport” de Ràdio 4. La periodista Marga Lluch, que condueix l’espai, va entrevistar la Dèbora Muset i en Javi Alencón, protagonistes del cartell de la cursa, en Xavier Franch, tècnic de la FEPCCAT, l’Eli Narvàez, Coordinadora d’activitats diürnes i psicopedagògiques de la Residència i Centre de Dia i Ocupacional d’Aspace Montjuïc i la Mònica Estévez, monitora de la Fundació ASPACE Catalunya. Conjuntament, van fer un retrat de la cursa del passat diumenge, i van posar en valor l’esport pel col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

Recupereu l’entrevista a continuació:

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.