Notícies

La FEPCCAT tanca el procés de reflexió estratègica amb dos tallers de reflexió dedicats als eixos i objectius estratègics

El mes de juliol ha permés a les entitats de la FEPCCAT tornar-se a reunir i tancar el procés de reflexió estratègica iniciat el mes de novembre del 2019, i interromput degut a la COVID-19. Després de tres mesos d’aturada, s’han celebrat dos tallers de reflexió que han completat la feina feta fins ara. El primer taller s’ha centrat en els eixos estratègics, i el segon, en els objectius estratègics que han de permetre desplegar-los.

L’equip coordinador del Marc Estratègic entregarà el document final perquè la Junta Directiva el treballi i pugui presentar a l’Assemblea la proposta definitiva de Marc Estratègic 2020-2023 per a la seva validació.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.