Uncategorized

L’Associació pel Desenvolupament de la Basale Estimulation organitza les II Jornades de la Basale Estimulation els dies 11 i 12 de novembre

Ja s’han obert les inscripcions per a les ll Jornades de la Basale Estimulation, organitzades per l’Associació pel Desenvolupament de la Basale Estimulation i en les quals col·labora la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat (FEPCCAT).

Les jornades, que porten pel títol “Des de la necessitat de la persona a la pràctica educativa, terapèutica i de vida quotidiana”, se cerebraran els dies 11 i 12 de novembre a Jerez de la Frontera (Cádiz).

El programa de les jornades i tota la informació sobre les jornades està disponible AQUÍ.

Les inscripcions es poden realitzar AQUÍ.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.