Uncategorized

La FEPCCAT presenta les píndoles informatives per a famílies: com realitzar transferències de forma segura

La FEPCCAT ha publicat un total de sis píndoles on s’explica com realitzar transferències i mobilitzacions segures per a persones amb discapacitat.

En el marc del projecte Rumbo, iniciativa subvencionada pel Ministeri d’Assumptes Socials i Agenda 2030, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya, i en consonància amb els fons Next Generation de la Unió Europea.

Es tracta d’una iniciativa que cerca la implementació de nous models de suports a l’autonomia personal i la cura de les persones amb discapacitat, per al foment de la vida independent i la prevenció de la institucionalització no desitjada.

Les píndoles informatives:

Destacant la importància, per part dels familiars i/o convivents, de conèixer i saber utilitzar de forma correcta i segura, la FEPCCAT ha elaborat sis píndoles formatives per orientar i facilitar l’ús d’alguns dels productes de suport més utilitzats en les activitats de la vida diària de les persones amb discapacitat, especialment les que presenten grans necessitats de suport.

Si bé les transferències i mobilitzacions s’han d’adaptar a les necessitats i condicions de cada persona, la informació proporcionada en aquestes píndoles pot permetre a les famílies i demés convivents o assistents, un coneixement base i fonamental a l’hora de realitzar moviments de forma segura, en consonància amb el foment de la salut i la qualitat de vida, tant de la persona amb discapacitat com de qui li dona suport.

Qüestionari:

Donat que es tracta d’un projecte pilot, i amb l’objectiu d’extreure indicadors per avaluar l’acció, es demana a les persones que visualitzin les píndoles (indistintament de quantes) que responguin al següent qüestionari, el qual, és anònim.

Contestar enquesta : AQUI

Resum videos Píndoles:

Moltes gràcies!

Sobre el projecte RUMBO

El “Projecte RUMBO: cap a un model d’autonomia personal connectada i inclusiva” és una iniciativa col·laborativa desenvolupada entre diferents confederacions del Tercer Sector de la discapacitat (COCEMFE, ASPACE, IMPULSA IGUALDAD, FEDACE i AUTISMO ESPAÑA). L’objectiu és impulsar el disseny de models innovadors de suport a l’autonomia personal i la vida independent de persones amb discapacitat, especialment aquelles amb majors necessitats de suports, mitjançant la combinació de serveis i recursos que puguin facilitar una forma de vida inclusiva en la societat en condicions de seguretat, accessibilitat i benestar.

Aquest projecte, que compta amb la participació de 22 entitats d’aquestes confederacions repartides en cinc comunitats autònomes, és finançat pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya, lligat als fons NextGenerationEU de la Unió Europea.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.