General

El Projecte Santi de la Fundació el Maresme publica nous materials pedagògics sobre la discapacitat

ContesSantiProfessionals de la Fundació el Maresme i de centres educatius de Mataró han creat una Comissió de Material Pedagògic d’en Santi amb l’objectiu de promoure l’aparició de continguts que, mitjançant la presentació de situacions properes i quotidianes, ens apropin a la discapacitat i ens permetin reflexionar sobre aquest fet. D’aquesta manera, el Projecte Santi, que promou i impulsa la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual, fa una passa endavant i facilita l’accés a materials que puguin ser utilitzats en les escoles, amb els més petits. A dia d’avui s’han editat quatre contes: “Ens podem equivocar” (2013), “Com t’ho puc dir?” (2014), “Com em veus?” (2015) i “3, 2, 1, i a ballar!” (2016). La Comissió de Material Pedagògic també prepara cançons i suggereix activitats que puguin servir per treballar els contes a les aules i per complementar la història.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.