General

Manuela Carmena aplaudeix la tasca d’ASPACE en motiu del Congrés de Paràlisi Cerebral 2016

En motiu de la celebració del Congrés de Paràlisi Cerebral 2016 que es va celebrar a Madrid els  passats dies 30 de setembre i 1 d’octubre, l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, va rebre al Palau de Comunicacions, seu de l’Ajuntament de la ciutat, a una representació del moviment ASPACE. Carmena va transmetre una “profunda admiració” per la feina que realitzen les federacions.

 

carmenaaspace
Manuela Carmena i el president d’ASPACE Madrid, Álvaro Galán, es van sumar a la campanya en motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral 

L’alcaldessa va expressar també als directius de Confederación ASPACE i ASPACE Madrid un elogi per haver triat la ciutat de Madrid com a seu del Congrés. Aquesta ciutat, va comunicar, “està disposada a participar del repte que tots siguem capaços de conèixer-nos millor, identificar-nos i saber que tots som necessaris”. El president de Confederación ASPACE, i secretari de la FEPCCAT, Jaume Marí, va agrair a Manuela Carmena i a l’equip de govern la rebuda oferta als representants del moviment ASPACE. A més, també va mostrar el reconeixement per totes les persones que durant mesos havien treballat perquè el Congrés fos un èxit. Finalment, hi van participar unes 600 persones , més d’un centenar d’elles amb paràlisi cerebral.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.