General

S’aprova l’ORDRE TSF/306/2016, de 7 de novembre, sobre els “diners de butxaca” en prestacions de servei no gratuïtes

Després de treballs intensos de negociació entre el sector de la discapacitat física, intel·lectual i la paràlisi cerebral (ECOM, DINCAT i FEPCCAT) i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Parlament va aprovar l’ORDRE TSF/306/2016, de 7 de novembre, de modificació de l’annex de l’Ordre BSF/130/2014, de 22 d’abril.

La nova ordre, publicada el passat 17 de novembre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), modifica l’annex de l’anterior ordre i estableix nous percentatges de l’IRSC pels quals es determina la quantitat mínima garantida per a despeses personals (els anomenats “diners de butxaca”), en prestacions de servei no gratuïtes.

La FEPCCAT celebra la bona notícia i emplaça el Departament de la Consellera Bassa a continuar negociant i desplegant tots els punts de l’ordre aprovada.

Comentaris tancats a S’aprova l’ORDRE TSF/306/2016, de 7 de novembre, sobre els “diners de butxaca” en prestacions de servei no gratuïtes