General

El grup del projecte Talento ASPACE que coordina la FEPCCAT fa la primera reunió de treball

El passat dimarts 13 de desembre, fins a 12 professionals de diverses entitats de la FEPCCAT van participar en una reunió tècnica a les instal·lacions de Nexe Fundació. La trobada és part del projecte Talento ASPACE, que vol promoure l’intercanvi d’experiències i coneixements entre professionals dels centres d’atenció a persones amb paràlisi cerebral.

 

Després de la reunió inicial duta a terme a ASPACE Balears, el grup que coordina la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral va visitar Nexe Fundació i va dur a terme, després, la primera reunió tècnica del grup. Sara Torrents, de Nexe, va iniciar la sessió parlant sobre els sistemes alternatius i augmentatius de comunicació en l’atenció primerenca. A partir d’aquí, les professionals d’Aremi, APPC Tarragona, Aspace Balears, Fundació El Maresme, Prodis, Esclat i Nexe van encetar un diàleg molt complet, sobre l’ús de dels SAAC.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.