General

El 2n Saló de Playmobil de Barcelona estableix un lligam solidari amb la FEPCCAT

Els dies 4 i 5 de febrer se celebrarà el 2n Saló lúdic i de col·leccionisme Playmobil a les Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79) de Barcelona. L’esdeveniment ofereix un ampli ventall d’activitats gratuïtes als assistents. Els visitants podran descobrir fantàstics diorames Playmobil, llocs de venda, “buscaclicks”, i assistir a la projecció de pel·lícules Playmobil. L’esperit familiar, a més, sumarà enguany també un element solidari. Click Factory Fest, l’organitzador de la Fira, farà una donació solidària a partir dels diners recaptats amb la venda d’entrades.

clickfactory2.jpg

Per aquest motiu, i si voleu gaudir d’unes jornades familiars que, al mateix temps, són molt solidàries, us animem a visitar el 2n Saló lúdic i del col·leccionisme Playmobil. Passareu una bona estona i contribuireu a la tasca d’entitats compromeses amb l’atenció i la integració social de persones amb paràlisi cerebral.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.