General

El grup de treball sobre sistemes de comunicació celebra la quarta reunió a la Fundació El Maresme

El Servei de Teràpia Ocupacional (STO) Pere Parera i l’Escola d’Educació Especial l’Arboç, de la Fundació El Maresme, van acollir el passat dilluns, 13 de febrer, la quarta trobada del grup de treball sobre sistemes de comunicació i autonomia personal del projecte Talento Aspace que coordina la FEPCCAT.

Les professionals de l’Associació Aremi, APPC Tarragona, ASPACE Balears, Prodis, Associació Esclat, Nexe Fundació i la Fundació El Maresme van dur a terme, primer de tot, una visita per les instal·lacions de l’STO Pere Parera. Tot seguit es van desplaçar a l’Escola d’Educació Especial l’Arboç. Després de conèixer el seu funcionament van asseure’s per tal de realitzar una reunió tècnica.

Seguint amb l’esquema iniciat en les darreres sessions, les professionals amfitriones van exposar bones pràctiques dutes a terme en el treball diari dels seus serveis. A continuació es va iniciar un diàleg obert sobre les dificultat i els recursos per tal de promoure la generalització dels SAAC i l’avenç en l’autonomia personal.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.