General

El Grup Mifas i Válida sin Barreras organitzen la seva II Jornada Tècnica en Accessibilitat

El dijous 23 de març es durà a terme la II Jornada Tècnica en Accessibilitat dirigida a professionals del sector a SIRIUS MIFAS Girona. La terapeuta ocupacional de l’entitat, Gemma Oliver, farà una introducció sobre el centre, per tal d’explicar els serveis i els assessoraments que s’hi realitzen.

A continuació, el director de Válida sin barreras, empresa especialitzada en solucions per a l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques, Albert Vila, farà una formació teòrica i pràctica sobre les últimes novetats en aquest camp.

La jornada és gratuïta. És necessari fer una inscripció, ja sigui online, o bé a:

Sara Devesa | 972 41 40 41 | sdevesa@mifas.com

Ester Montjer | 900 414 000 | emontjer@validasinbarreras.com | www.validasinbarreras.com

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.