General

La FEPCCAT prepara un curt sobre la paràlisi cerebral amb la directora de cine Roser Aguilar

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) prepara un curtmetratge sobre les persones amb paràlisi cerebral i la tasca de les entitats i la pròpia Federació al servei d’aquestes. Ho fa en col·laboració amb la directora de cinema Roser Aguilar (Lo mejor de mi, a punt d’estrenar Brava), la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) i el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, en una peça que ha de servir per acostar la realitat de les persones amb aquesta discapacitat i que ha de permetre trencar tabús.

En paraules d’Aguilar, es tracta d’un curmetratge on es parlarà de manera frontal, desinhibida, i fins i tot desenfadada, sobre la realitat de la paràlisis cerebral. Per aquest motiu s’evita el to dramàtic en tot moment i s’afronta el projecte com un exercici per a presentar un col·lectiu poc conegut, que té molts aspectes interessants. La realitzadora es marca com a objectiu arribar a l’espectador a través de l’empatia i, si pot ser, també de l’humor.

Flashmob Dissantes
El flashmob “Jo sóc com tu 2016″dins les “Dissantes de Mataró”, organitzades per la Fundació El Maresme, va ser un dels primers esdeveniments enregistrats per al curt.

El projecte afronta durant la setmana vinent els últims dies de rodatge.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.