Notícies

L’Assemblea General de la FEPCCAT aprova la gestió del 2018 i accepta les propostes de treball pel 2019

El passat dimecres 12 de juny va tenir lloc a la Fundació ASPACE Catalunya l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral. Les entitats membres es van reunir per valorar el compliment dels objectius pel 2018, així com per conèixer les línies de treball proposades pel 2019.

Al llarg de la reunió, els representants de les entitats membres van expressar la seva conformitat amb el treball realitzat durant l’any passat, així com també van donar suport al plantejament pel present 2019.

La FEPCCAT segueix amb el seu objectiu d’aconseguir el reconeixement a l’especificitat de la paràlisi cerebral i la pluridiscapacitat, i de consolidar-se com a entitat referent del col·lectiu.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.