• On som

Demà presentem “Som, estem aquí”, un curt de Roser Aguilar sobre la paràlisi cerebral

Cartell paralisi_onLa Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) presenta demà Som, estem aquí (L’altra cara de la paràlisi cerebral i discapacitats similars), un curt documental amb guió i direcció de la cineasta Roser Aguilar (Lo mejor de mí, Brava), música del compositor i músic Emili Baleriola i veu en off de l’actriu Bruna Cusí (Incerta Glòria, Estiu 1993).

El principal objectiu d’aquest curtmetratge documental és sensibilitzar la societat sobre la discapacitat i les persones que conviuen amb ella. Durant el procés de gravació de Som, estem aquí s’ha comptat amb la col·laboració dels usuaris, les famílies, els professionals i les entitats que integren la FEPCCAT. El curtmetratge, que difon un missatge integrador, s’ha construït com un collage de vides, experiències i activitats del dia a dia però també de celebracions especials.

Som, estem aquí és resultat del projecte «L’altra cara de la paràlisi cerebral», amb el qual la FEPCCAT vol trencar prejudicis i mostrar, de forma directa, amb proximitat i tendresa però sense renunciar a punts d’humor, l’energia de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

La col·laboració de la Federació amb la Fundació SGAE, iniciada fa una mica més d’un any, ha permès que Som, estem aquí sigui una realitat. De l’acord entre ambdues entitats han sorgit altres projectes de la pròpia FEPCCAT, però també d’altres entitats que la integren.

La presentació serà a la seu de SGAE Catalunya​, a les 18h. L’acte és obert, però degut a que la sala té un aforament limitat, cal confirmar assistència a comunicació@fepccat.org

Cartell paralisi_on.jpg

Related Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.