Notícies

El grup de treball sobre SAAC se centra en l’avaluació de la comunicació i el llenguatge

La quarta reunió del grup de treball sobre sistemes de comunicació, la primera trobada després de l’aturada de Nadal, va servir a les professionals que l’integren per reprendre el ritme i tornar a abordar temes pendents.

Després que durant el curs 2016/2017 el grup va procedir a una perspectiva general sobre els processos d’intervenció de logopèdia, en aquesta edició del projecte Talento ASPACE les participants han optat per uns objectius més tècnics i específics.

Les conclusions de la primera edició les van focalitzar sobre els processos d’avaluació de la comunicació i el llenguatge. La manca de registres i de documentació objectivable va fer que les professionals apostessin per aquesta meta. La voluntat és identificar eines que ajudin, també, en la presa de decisions de logopedia.

A la reunió celebrada ahir es van reunir logopedes de l’APPC Tarragona, l’Associació AREMI, de l’Associació ESCLAT i de Prodis Fundació. Completen el grup professionals de Nexe Fundació i la Fundació El Maresme.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.