Notícies

El grup de treball sobre sistemes de comunicació es reuneix al CRA de la Fundació ASPACE Catalunya

La sisena reunió del grup de treball sobre sistemes de comunicació i autonomia personal del projecte Talento ASPACE es va celebrar, el passat divendres 16 de març, al Centre de Recursos de la Fundació ASPACE Catalunya.

L’equip de l’entitat barcelonina va ser amfitrió de la trobada, i va participar per primera vegada de les sessions tècniques. La propera reunió tindrà lloc a la Institució Balmes, que ja es va unir al grup en la sessió celebrada al febrer.

Seguint amb l’anàlisi d’eines per a l’avaluació de la comunicació en persones que utilitzen sistemes de comunicació augmentativa o alternativa, el grup va treballar l’encaix de recursos, i la possibilitat objectivar al màxim la presa de decisions.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.