Notícies

La FEPCCAT llegirà “Jo també vull ser artista” dins la segona edició del Festival Marrameu

El primer conte accessible a tota la infància editat per la FEPCCAT, “Jo també vull ser artista”, tindrà protagonisme dins el Festival Marrameu, que celebrarà la seva segona edició el cap de setmana del 2 i 3 de juny a Torrelameu (la Noguera).

Programa Marrameu 2018L’organització d’aquest cicle de contes i espectacles de carrer confia, de nou, en la nostra federació i la seva tasca a favor de la integració dels infants amb discapacitat. L’any passat, el festival va acollir la lectura de “La cursa de barques”.

Ahir es va fer públic el programa del Festival. La lectura de “Jo també vull ser artista” serà el diumenge 3 de juny a les 11:30h. El Festival també programa una activitat amb joves amb discapacitat intel·lectual del Centre Entrevies de la Fundació ASPROS.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.