Notícies

Freekend: estiu, sol i esport inclusiu amb la col·laboració del Grup Mifas i la FEPCCAT

Els propers 13, 14 i 15 de juliol tindrà lloc, a Sant Pere Pescador, el Freekend Costa Brava, dedicat a promoure l’Oci Actiu  i l’Esport inclusiu de l’Empordà.

FreekendEntre les activitats programades pel cap de setmana, ressalta la cursa solidària “En Marxa per la Inclusió” que tindrà lloc el diumenge i que ha estat organitzada pel Freekend i el Grup Mifas, amb l’assessorament tècnic de la FEPCCAT.

Com també passa amb la cursa “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”, el Freekend ha apostat per dos recorreguts, un d’1km, i un altre de 5kms. Els diners recaptats amb les inscripcions aniran destinats al col·lectiu de persones amb discapacitat.

Les inscripcions d'”En marxa per la inclusió” ja estan obertes! Us hi esperem!

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.