Notícies

Les entitats de FEPCCAT gaudeixen de la victòria del Barça en la VIII Diada del Soci Solidari

Més de dues-centes persones vinculades a les entitats de la FEPCCAT, entre professionals i usuaris dels seus serveis, van acudir al Camp Nou dimecres 5 de desembre, amb motiu de la VIII Diada del Soci Solidari. El partit que enfrontava el Barça amb la Cultural Leonesa, en la tornada dels setzens de final de la Copa, va acabar amb el resultat de 4-1. 

Les entitats van poder gaudir dels tres primer gols de l’equip blaugrana amb tota claredat, perquè es trobaven ubicades al Gol Sud, darrere la porteria on atacava el Barça. A la segona part, va ser la Cultural Leonesa qui va marcar en aquella porteria. 

Fins a 76.398 persones provinents de col·lectius socials vulnerables, o en risc d’exclusió van assistir al partit. La falta de localitats per a persones amb mobilitat reduïda que utilitzen cadira de rodes, però, va deixar també molts “culers” del col·lectiu sense veure el partit en directe. La remodelació de l’estadi, que ha d’iniciar-se el 2019, l’hauria de convertir en un espai més accessible a tots els públics. 

L’APPC de Tarragona, l’Associació Aremi, l’Associació Esclat, l’Associació Mifas, la Institució Balmes, la Fundació l’Espiga i Fundació El Maresme van ser les entitats que van comptar amb entrades pel partit. 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.