Notícies

Calendaris solidaris per un any 2019 carregat de solidaritat

Les entitats membres de la FEPCCAT preparen l’inici de l’any 2019 amb la publicació dels seus calendaris solidaris. Descobriu, aquí, quina és la seva aposta, i penseu quina us queda més a prop, quin calendari s’ajusta més a les vostres necessitats i als vostres gustos. 

Associació Alpi: Des de l’Hospitalet, presenten un calendari del qual són protagonistes els treballadors del Centre Especial de Treball. Els seus missatges  trenquen amb els prejudicis i tòpics entorn la discapacitat. 

APPC Tarragona: A Tarragona, s’esforcen per visibilitzar les persones amb paràlisi cerebral acompanyats dels seus familiars més propers. Cada un representa una festivitat o tradició de cada mes de l’any.

Associació Aremi: Pensat pel Grup de Disseny gràfic del Centre Ocupacional, el calendari solidari del 2019 recull trobades dels infants i adults usuaris dels serveis de l’entitat amb altres entitats culturals i socials de Lleida. 

Associació Esclat: Sota el títol “La música ens mou”, han reunit cantants i músics catalans amb infants i adults dels seus centres. Txarango, Gossos, Andrea Motis o La Pegatina us acompanyaran durant l’any. 

Fundació el Maresme: Innovadors en la forma, presenten un calendari il·lustrat per l’artista Verónica Pérez. En cada mes hi trobareu reflectits els drets de les persones amb discapacitat. Els seus drets, els nostres drets.

 

Escola Guimbarda: L’AMPA organitza un calendari solidari amb els jugadors del RCD Espanyol. Hi han participat els jugadors del primer equip, les jugadores i l’equip d’especials. A la portada, l’entrenador Rubi. 

Nexe Fundació: “Mou-te pels Quiets 2019” llueix amb periodistes, esportistes, músics i humoristes, entre d’altres, així com també professionals de l’entitat o l’equip de neuropediatria de la Vall d’Hebron.  

Prodis: Ha centrat el seu calendari a Terrassa, per donar visibilitat al patrimoni cultural i arquitectònic, i crear sinèrgies amb la ciutat. Tots els serveis de la fundació hi apareixen davant edificis significatius. 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.