Notícies

El grup de Tractaments i Teràpies celebra a Nexe Fundació la seva segona reunió de treball

El passat dijous 14 de febrer, Nexe Fundació va ser l’entitat amfitriona de la segona reunió del grup de treball sobre Tractaments i Teràpies dins el projecte Talento ASPACE. En aquesta trobada, les professionals d’inferemeria i fisioteràpia que integren el grup van tancar el pla de treball per l’any 2019, i van començar a analitzar documents interns de treball de què disposen en el seu dia a dia.

Un dels principals objectius del projecte Talento ASPACE, de Confederación ASPACE, i que a Catalunya coordina la FEPCCAT, és l’intercanvi de coneixement propi de les entitats. L’anàlisi comparat dels documents que les professionals utilitzen servirà per millorar les intervencions i l’atenció a les persones amb paràlisi cerebral.

En una línia similar, les participants del grup es proposen visibilitzar les necessitats específiques en salut del col·lectiu, i del rol de la infermeria en el context de les escoles d’educació especial.

La reunió a Nexe Fundació va comptar amb una visita posterior a les instal·lacions de l’Escola Bressol Les Girafes Blaves, el centre d’atenció especialitzada per a infants amb pluridiscapacitat.

La propera reunió del grup de treball tindrà lloc a mitjans de maig.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.