Notícies

La FEPCCAT visita el MWC a la recerca de tecnologia i innovació d’interès per les persones amb paràlisi cerebral i les entitats

A Barcelona, els últims dies del mes de febrer són sinònim de Mobile World Congress, i, aquest any, ho han estat de titulars sobre els avenços en 5G, el blockchain i els mòbils amb pantalles flexibles. Més enllà d’això, però, hi ha un petit espai per la innovació social que s’ha anat gestant fruit del treball, entre d’altres, d’m4social, la plataforma de la Taula del Tercer Sector per la transformació digital i la innovació social.

En aquest context, la FEPCCAT va visitar la setmana passada el saló del mòbil amb l’objectiu d’identificar propostes d’interès per les persones amb paràlisi cerebral, les seves famílies i les entitats membres.

L'equip de la FEPCCAT davant de la porta del Mobile World Congress

Dimecres 27 va ser el torn del saló 4YFN, el punt de trobada de la comunitat d’start-ups i la innovació que ha d’impactar en el futur proper. Es tracta d’un espai proper, amb molt contacte amb els projectes presentats.

Dijous 28, l’últim dia de Mobile, va ser el torn dels pavellons del MWC. A més de visitar estands a la recerca de tecnologia, la FEPCCAT també va participar en una taula experiències innovadores d’interès social.

D’una banda, vam acompanyar la CREA-SI i la Fundació ASPACE Catalunya en la presentació del projecte de validació de les EASEAPPS, aplicacions per facilitar l’accés al mòbil a persones amb dèficit motriu. L’APPC Tarragona també col·labora en el pilotatge d’aquests recursos. Descobriu-les!

A més d’això, Borja Ramon, gestor TIC de la Fundació Habitatge Social va presentar el projecte per a la fidelització del voluntariat de què el tècnic Xavier Franch va participar durant el curs d’Agents d’Innovació.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.