Notícies

L’Assemblea General de La Confederació ratifica l’adhesió de la FEPCCAT com a entitat sòcia

Les organitzacions membres de la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya van ratificar en l’Assemble General Ordinària celebrada el passat divendres 24 d’abril, a la Casa Golferichs de Barcelona, l’adhesió de la FEPCCAT com a entitat sòcia.

D’aquesta manera, es confirma la tasca de la nostra entitat dins la Confederació, que representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que presten serveis d’atenció a les persones al nostre país.

La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya  també va renovar divendres la seva Junta Directiva. Les entitats sòcies van reelegir per unanimitat Joan Segarra com a president per un nou mandat de quatre anys. Entre les prioritats d’aquest període, avançar en la nova Llei de concertació social, així com també revertir la situació d’infrafinançament crònic del sistema públic de serveis socials.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.