Notícies

El grup de treball sobre Tractaments i Teràpies del projecte Talento ASPACE tanca el primer semestre a l’APPC de Tarragona

Les professionals d’infermeria i fisioteràpia que integren el grup de treball sobre Tractaments i Teràpies que coordina la FEPCCAT , dins el projecte Talento ASPACE de Confederación ASPACE, es van reunir el passat dijous 18 de juliol a l’APPC de Tarragona, per celebrar-hi la darrera reunió del primer semestre.

La trobada va començar amb una visita les instal·lacions de l’APPC de Tarragona. Rosa Reig, infermera i Directora de la residència d’aquesta entitat, va actuar d’amfitriona i va presentar a les companyes de grup els diferents serveis de què disposa el centre.

Després d’això, i en una trobada de caràcter tècnic, les participants del grup van seguir treballant en un document de consens que ha de permetre als equips de les entitats treballar de forma més interdisciplinària i tenir una mirada de salut, i acompanyar la tasca de garantir a tothom la millor atenció en aquesta àrea.

Les integrants del grup, infermeres i fisioterapeutes, són professionals de l’Associació Aremi, la Fundació Terrassenca Prodis, Nexe Fundació, ASTRAPACE Murcia i la mateixa APPC. La propera reunió del grup tindrà lloc al setembre a Lleida.

El grup de treball sobre Tractaments i Teràpies del projecte Talento ASPACE tanca el primer semestre a l’APPC de Tarragona

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.