Notícies

El Talento ASPACE 2020 arrenca amb una reunió conjunta dels tres grups de treball que coordina la FEPCCAT

Els grups de treball sobre Sistemes de Comunicació i Autonomia Personal, Alimentació i Deglució, i Tractaments i Teràpies van reunir-se ahir a Nexe Fundació per donar inici al projecte Talento ASPACE per aquest any 2020. Fins a 21 professionals de les entitats catalanes, i d’altres entitats de l’estat, van fixar els seus objectius de treball pels propers 10 mesos, així com també una primera proposta de calendari de reunions.

La primera reunió de Talento ASPACE del curs es va iniciar amb un repàs de l’Operativa de Treball per part de Julia García-Risco, coordinadora del projecte per part de Confederación ASPACE, que va poder assistir a la trobada. A continuació, es va resseguir la feina de cada grup durant el 2019. Posteriorment, els grups es van separar per tal de fixar els reptes per l’any que tot just comença.

Les professionals que no havien estat mai a Nexe Fundació van poder gaudir d’una breu visita al CAE Les Girafes Blaves, i van poder conèixer amb més profunditat els seus espais i la seva atenció directa a la primera infància amb pluridiscapacitat.

El projecte Talento ASPACE sorgeix de Confederación ASPACE l’any 2016 amb l’objectiu d’afavorir la trobada de professionals perque es compartissin experiències i es generés coneixement. Les federacions autonòmiques coordinen els grups de cada territori, motiu pel qual la FEPCCAT s’encarrega dels grups d’entitats catalanes.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.