• On som

Els grups del projecte Talento ASPACE es reuneixen per videoconferència davant la crisi del coronavirus

Aquesta setmana s’han dut a terme dues reunions del projecte Talento ASPACE de Confederación ASPACE, que a Catalunya coordina la FEPCCAT. Els grups de treball en Sistemes de Comunicació i Tractaments i Teràpies s’han coordinat per videoconferència, d’acord a les recomanacions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en relació al Covid-19, i per la protecció dels col·lectius més vulnerables, com són les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat usuàries de les entitats membres.

En el cas del grup de treball sobre Alimentació i Deglució, que s’ha de reunir el proper dijous 26 de març, la trobada també tindrà lloc per mitjans digitals.

Related Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *