Notícies

La Fundació Catalana de la Paràlisi Cerebral (FCPC) s’uneix a la FEPCCAT com a nova entitat membre

L’Assemblea General de la FEPCCAT celebrada el passat dimecres 28 d’octubre va ratificar l’admissió de la Fundació Catalana de la Paràlisi Cerebral (FCPC) com a nova organització membre. El vot unànime dels presents va ressaltar que l’entitat barcelonina atén a persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, i que comparteix l’esperit i valors que es reflecteixen en els estatuts de la federació.

La Fundació Catalana de la Paràlisi Cerebral (FCPC) té més de 20 anys d’història treballant amb i pel col·lectiu de persones amb paràlisi cerebal i pluridiscapacitat. Compta serveis en l’atenció del col·lectiu en el camp del lleure, així com també amb una llar residència inaugurada el 2016.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.