Notícies

Les entitats gaudeixen de la VII Diada del Soci Solidari del Futbol Club Barcelona

El passat dimecres, 29 de novembre, el Camp Nou es va omplir d’espectadors poc habituals. En una demostració de solidaritat, el club blaugrana van cedir les seves localitats a col·lectius d’interès social i persones que col·laboren per millorar la qualitat de vida i la integració de col·lectius en risc o situació d’exclusió social.

Com en els darrers anys, la FEPCCAT va tramitar les sol·licituds d’aquelles entitats membres que ho desitjaven. Malgrat que el club no va cedir totes les entrades demanades, van ser molts els usuaris i famílies de les entitats van gaudir del partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra el Real Murcia Club de Futbol.

Famílies i professionals de l’Associació Aremi, ASPACE Barcelona, la Institució Balmes, l’Associació Esclat, l’Associació Espiga de Vilafranca i Nexe Fundació van demanar entrades a través de la Federació i van gaudir del partit.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.