Notícies

La Nerea, protagonista del cartell de la 8a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”

Amb 8 i 10 anys respectivament, l’Iñaki i la Nerea van posar sota els focus i davant la càmera per protagonitzar, amb la Gisela, el cartell de la 8a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”. Com són? Què els agrada? Descobriu, avui, a la Nerea!

twEnMarxaNov2018

La Nerea

La Nerea té 10 anys. La música és el seu “sistema de vida”. En general, l’acompanya allà on va. Les primeres vegades que escoltava música, quan va descobrir que li anava tan bé, va ser amb Shakira. Des de llavors, ha anat canviant els gustos.

Escolta Kesha, Katy Perry, Ricky Martin, Portugal. The man o Malú. L’electrònica no li acaba d’agradar, és massa forta, i no ha provat, encara, la música clàssica.

El que més li agrada, però, és anar a la piscina o a la platja, i nedar. Sempre que s’escapen de vacances, a casa seva han de tenir en compte que hi hagi piscina o platja a prop. També l’atreu la teràpia amb cavalls que fan a la Institució Balmes.

La Nerea sempre ha col·laborat amb la cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”, tot i que no sempre hi ha pogut participar . No l’espanten les distàncies. Fa poc va fer 12 quilòmetres de la Marató de Barcelona.

La primera vegada que la Nerea va anar al teatre va ser per veure l’espectacle “Gisela y el libro mágico”.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.