Notícies

La campanya “Millor amb tu” de Confederación ASPACE vol afavorir el voluntariat social

Confederación ASPACE posa sobre la taula testimonis directes de voluntariat social a les entitats de paràlisi cerebral per tal d’atreure més voluntaris cap als centres. Així s’articula la campanya “Millor amb tu” (Mejor contigo) que compta amb vídeos, un cartell i un tríptic que interpel·len directament la societat.

 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=J4VI_RvuwzU&w=560&h=315]

 

“Rebo més del que dono”, “M’ha ensenyat a veure la vida amb altres ulls”, “És una experiència que no es pot deixar passar” o “Em fa feliç”. Aquestes són algunes de les veus de voluntaris que la campanya posa en valor, i amb què es vol animar a que cada cop siguin més les persones que se sumin a aquesta iniciativa.

El voluntariat dins les entitats de FEPCCAT és essencial per al funcionament d’algunes activitats concretes. Una de les protagonistes de la campanya, una usuària amb paràlisi cerebral, apunta que amb els voluntaris fan de tot: “participem de tallers, ballem, pintem, anem de colònies, toquem la guitarra…”

Descobreix quina entitat de FEPCCAT et queda més a prop, i fes voluntariat!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.