Notícies

La Fundación Solidaridad Carrefour dona equips de càrdio-protecció a la FEPCCAT per protegir els infants i joves amb paràlisi cerebral de Catalunya

La Fundación Solidaridad Carrefour va donar ahir equipament tècnic de càrdio-protecció en benefici de set de les entitats membres de la FEPCCAT. Es tracta de set desfibril·ladors, i de les accions formatives requerides per a professionals, que permetran a les associacions beneficiàries oferir espais més segurs als més de 300 infants i joves que assisteixen diàriament a les seves escoles d’educació especial.

L’equipament permetrà a la Fundació L’Espiga, la Fundació ASPACE Catalunya, a Nexe Fundació Privada, a la Institució Balmes, a la Fundació El Maresme, a l’Associació AREMI i a l’Escola Guimbarda protegir les aules i espais d’activitats on les entitats acullen dia a dia els infants i joves. En la seva majoria, el col·lectiu té associats problemes de salut que requereixen d’atenció permanent, i immediata en situacions d’urgència.


Hem d’agrair a Carrefour i a la seva Fundación aquesta importantíssima donació que, a més de la seva potencial capacitat per salvar vides també donarà més seguretat tant als professionals com a les famílies d’aquests nens i nenes. 

Mercè Batlle, Presidenta de la FEPCCAT


Parlar de la infància és parlar d’oportunitats; d’una llenç blanc que ens ofereix la possibilitat de dibuixar un horitzó anomenat futur a l’abast de tothom. D’un escenari en què cadascú de nosaltres tenim una quota de responsabilitat

María Cid, directora de la Fundación Solidaridad Carrefour

L’acte d’entrega va comptar , entre d’altres, amb la participació del segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, i regidor de Polítiques per als drets de les persones, Xavier Rodamilans, i el diputat provincial de la Diputació de Lleida, i coordinador de la Comissió de Salut, Paco Cerdà.

La Fundació Solidaritat Carrefour col·labora activament, des de fa més de 15 anys, amb Confederación ASPACE i les seves entitats. És una col·laboració de la qual han derivat, entre d’altres, aportacions econòmiques continuades pel valor de més de 2,3 milions d’euros.

Els representants de les entitats beneficiàries amb la directora de la Fundación Solidaridad Carrefour, María Cid. D’esquerra a dreta: Albert Vidal (Fundació el Maresme), Ana Marín (Nexe Fundació), Carles Sanrama (Fundació ASPACE Catalunya), Mercè Batlle (AREMI i Presidenta de FEPCCAT), María Cid, Mercè Ulldemolins (Institució Balmes) i Joan Jiménez (Fundació l’Espiga)

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.