General

Èxit de participació en la flashmob solidària “Jo sóc com tu 2015” a Barcelona

IMG_20150916_114326

Prop de 200 persones van ballar, el passat dimecres 16 de setembre, una flashmob al ritme de la cançó “Jo sóc com tu”, interpretada pels grups El Niño de la Hipoteca i Búhos. L’acte, que es va celebrar l’Avinguda Diagonal, davant dels Jardinets de Pedralbes, va comptar amb la participació de nois i noies procedents de fins a set entitats membres de FEPCCAT: la Fundació Maresme de Mataró, Aremi de Lleida, Aspace de Barcelona, Esclat de Barcelona, Aprodisca de Montblanc, L’Espiga de Vilafranca del Pendès i Mifas de Girona. També van sumar-s’hi professionals d’ISPEN Pharma i amics. Tots plegats van moure’s, per promocionar la 5a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”, que se celebra el proper 4 d’octubre a Barcelona, i potenciar així la inclusió social de les persones amb discapacitat.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=10cySP3qtlk]

L’origen de la flashmob  “Jo sóc com tu” el trobem en el Projecte Santi, de la Fundació Maresme, entitat membre de la FEPCCAT. La iniciativa va néixer l’any 2013, amb el desig de donar a conèixer la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, generar una visió positiva i realista per part de la societat i potenciar la seva inclusió social.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.