General

 MOLTES GRÀCIES A TOTS!

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) vol agrair l’esforç, la participació i la col·laboració de totes aquelles persones, entitats i institucions que el passat diumenge 4 d’octubre van fer de la 5a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” un èxit.

A les més de dues mil persones que, lluint la samarreta tècnica, van emplenar l’Avinguda de Sant Ramon Nonat, al districte de Les Corts, des de primera hora del matí. La cursa és possible gràcies a la seva presència fidel any rere any, la il·lusió, i el desig de córrer i fer esport per a donar visibilitat i sensibilitzar la societat de la realitat i de les capacitats de les persones amb paràlisi cerebral.

A IPSEN Pharma i la seva Fundació, pel seu suport i col·laboració, ja que sense aquest, la cursa no seria possible, de la mateixa manera que tampoc podrien ser-ho molts dels programes impulsats per la FEPCCAT, que existeixen gràcies al seu donatiu.

Reconèixer també  l’important paper de l’Ajuntament de Barcelona, que ha facilitat i ajudat sempre en la realització de la cursa, del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, així com de la Guàrdia Urbana i la  Creu Roja. D’igual manera, és necessari reivindicar el suport dels departaments de Benestar Social i Família i de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Destacar la feina dels voluntaris i la seva desinteressada presencia: voluntaris de La Caixa, d’IPSEN Pharma, d’Escola Guimbarda, i de tots aquells que ho han estat a títol particular. Ja sigui en en el marcatge del recorregut, en la organització de l’esdeveniment o en la preparació de l’avituallament per als corredors, la seva tasca és cabdal per al desenvolupament i l’establiment de la cursa. Com ho és la organització tècnica, a càrrec del Club d’Atletisme Nou Barris (CANB).

A totes les entitats membres de FEPCCAT i els representants que ens van acompanyar durant la jornada donant suport i prenent part en les curses d’un o cinc quilòmetres gràcies, com sempre, per no fallar mai. No volem oblidar-nos, tampoc, de la Noe Gaya i el José Corbacho, els protagonistes del cartell d’aquesta edició.

I per últim però no per això menys important, a tots els col·laboradors d’enguany: La Tavella per donar-nos fruita, Chupa Chups per unes pizzes molt dolces, Pedralbes Centre Shopping pel suport i cessió d’espais, a Coca Cola per hidratar-nos, Avai Book Sports per la vostra ajuda, Aneto pels millors caldos i bosses, Snikers les barretes més energètiques, la Fundació MRW per fer-vos càrrec d’uns premis fantàstics i al diari Ara per mantenir-nos informats en tot moment.

logo fepccat v-2 Logos entitats FEPCCAT v2

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.